Foredrag

LØRDAG KL. 18:00
Pokémon-kort som Hobby:
De fleste som liker Pokémon liker også Pokémon-kort. Med flere tusen ulike pokémonkort produsert over mer enn 20 års tid, finnes det et aktivt og voksende samlemiljø i Norge, som kom spesielt ut i lyset med lanseringen av Pokémon GO.
Kortene kan brukes til å spille med, men er også populære samleobjekter.
I år skal Mikael Bergman dele med oss hvordan én kan ha Pokèmon-kort som hobby eller samleobjekter. 
Mikael Bergman er en av flere entusiastiske Pokémonkortsamlere. Han er medlem i Pokemania Samlekortforening og har en av landets største Pokémon-kortsamling. Arikkel om arbeidet Mikael gjør i Mosjøen for Pokémonkort-mijøet der > Helgelendingen
.
Mikael Bergman
SØNDAG KL. 11:30
Pokémon-teorier: Pokémon-universet er enormt stort og det er mange spennende teorier om dette universet. I år skal Jeanette-Helen gi oss en smakebit av mysteriene som svever i rundt i Pokémon-universet. Det er ikke en enkel oppgave, men noen av hovedteoriene vil bli presantert under foredraget. Kanskje vil du få en "aha"-opplevelse eller kanskje vil ende flere spørsmål svirre rundt i hode i ukene etterpå. Vi gleder oss til å høre fra Jeanette-Helen, som er en engasjert Pokémon-samler og som elsker alt som har å gjøre med Pokémonen Eevee og utviklingene. 
Jeanette-Helen

© 2019 by Pokémania Samlekortforening  -  Kontakt oss på: pokemaniasf@gmail.com

Dette arrangementet er uoffisielt Pokémon-arrangement. Vi erkjenner at opphavsretten for Pokémon og Pokémon-franchisen tilhører The Pokémon Company.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon