PANEL MED DE NORSKE POKÉMON-STEMMENE
I år får vi besøk av de norske Pokémon-stemmene bak Brock,Misty og fortellerstemmen, som er også hovedsangeren til den orginale Pokémon-sangen. Lørdag kl. 10 vil du møte dubberne.
Panelet vil foregå slik:
1. Dubberne skal spille ut en scene fra serien.
2. Spørsmålsrunde
3. Autografrunde.
SEND INN SPØRSMÅL TIL  DUBBERNE HER:
Trykk her > https://docs.google.com/forms/d/1lwPHeUW0rrwCOj1MUsTl-19qz_vbT19xEkAIBCQ0RBU/
(Spørsmålene vil være anonyme hvis du ønsker.)
 
Litt om dubberne:
Fortellerstemmen: Trond Teigen har mange års erfaring med å dubbe tegneserier/-filmer (bl.a. Aladdin, Svampebob Firkant, C3PO i Star Wars: The Clone Wars og flere kjente Disney-filmer og -spill). Trond har tatt stemmen til Professor Oak i de senere sesongene av Pokémon og er også kjent som hovedsangeren i den orginale Pokémon-sangen.

Brock/Gary: Erik Skøld har lenge dubbet en rekke tegnefilmer og serier. Han har dubbet blant annet Max i filmen Langbein og Sønn, Sid i Toy Story,  Anakin Skywalker i Star Wars: The Clone Wars, og dubber stemmer i Toy Story, Harry Potter, Kvakkpakk, Ed, Edd og Eddy og mange flere.

Misty/Lusamine/Sister Joy og Olivia: Anine Susanne Kruse Skatrud en norsk stemmeskuespiller, musiker og dirigent. Hun har dubbet mange filmer og serier. Blant annet er hun stemmen bak Prinsesse Atta fra Småkryp, Jenny fra Oliver og Gjengen og diverse roller i Barbiefilmer. 

© 2020 by Pokémon Con/Pokémania  -  Kontakt oss på: pokemoncon.no@gmail.com

Dette arrangementet er uoffisielt Pokémon-arrangement. Vi erkjenner at opphavsretten for Pokémon og Pokémon-franchisen tilhører The Pokémon Company.