Om Pokémon Con 

Det aller første Pokémon Con ble startet opp i 2017 og ble holdt på Sagene Samfunnshus. Hvert år velger Pokemania ut en komité som har i oppgave å skape det beste Pokémon Con som er i deres makt. Hvem som helst kan stille til å bli med i komitéen og trenger ikke å være medlem av Pokémania. En viss kunnskap om Pokémon er anbefalt. 

Illustratør: Jhonatan I. Mandujano Fanca

Brukt fra 2017-2018

Litt om de tidligere connene. 

 

Pokémon Con 2017

Det braket løst for første gang med Pokémon Con på Sagene Samfunnshus i Oslo. Her var det mulighet til å oppleve mesterskap i Pokémon TCG og VGC, stands, sceneshow, kino, auksjon, tegnekonkurranse, cosplaykonkurranse og mye mer. Dette var virkelig et arrangement for store å små. Vi fikk et bra oppmøte som ledet videre til Pokémon Con i 2018.

Pokémon Con 2018

Etter fjorårets suksess kjørte vi på igjen med kino, auksjoner, tegnekonkurranser, bytttehjørne og mye mer. Et av høydepunktene for årets con var de norske dubberne bak stemmene til Professor Oak, Brock og fortellerstemmen, som fortalte om det norske dubbermiljøet og hadde en prøvelesning hos oss. Vi rundet av connet med over 400 deltakere.​

Pokémon Con 2019

Årets con ble en storsatsing uten like. I år flyttet vi sted til Årvoll Skole hvor vi trivdes utrolig godt. Vi fikk besøk av de norske dubberne bak stemmene Misty, Brock og fortellerstemmen, som fortalte om hvordan det var å jobbe i det norske dubbe miljøet. Etter panelet var det også mulig å hilse på dubberne. Vi fikk også besøk av Mitsuhiro Arita som har tegnet over 600 pokemonkort; blant annet det ikoniske Base set Charizard. Samtidig som dette foregikk det også flere konkurranser: uoffisiell Norgesmesterskap i Pokémon TCG og VGC, cosplaykonkurranse, tegnekonkurranse og mye mer. Vi avsluttet vårt tredje år med over 1000 besøkende og ser frem til 2020.

Pokémon Con 2020

Etter et år hardt preget av CONVID-19, måtte vi etter en tung diskusjon vedta å kansellere Pokemon Con 2020 for deres eget beste. Vi håper alle holdt seg trygge gjennom året og kom seg frisk igjennom. 

Tatt i bruk fra 2019

© 2020 by Pokémon Con/Pokémania  -  Kontakt oss på: pokemoncon.no@gmail.com

Dette arrangementet er uoffisielt Pokémon-arrangement. Vi erkjenner at opphavsretten for Pokémon og Pokémon-franchisen tilhører The Pokémon Company.